ReflexSystems host al vele jaren de webshop Ibestel voor hun klanten. Deze zeer gebruiksvriendelijke B2B webshop kan geheel in eigen huisstijl opgemaakt worden en is live gekoppeld aan de database van de klant. Nieuwe prijzen, artikelen en debiteuren zijn binnen no time beschikbaar op de site. Bestellers kunnen actuele prijzen bekijken en informatie van het artikel opvragen. Na het plaatsen van de order krijgt uw klant een notificatie via de e-mail en kan hij op internet de status van zijn bestelling volgen.

Om het uw klanten nog makkelijker te maken is er nu ook een App beschikbaar welke uw klant op zijn tablet en/of smartphone kan installeren. Met de App kunnen reclames worden opgevraagd, artikelen worden gezocht en barcodes gescand. Er kunnen orders worden ingegeven via bestelpatronen of direct orders ingeven en versturen naar uw administratie.

Via onderstaande link kunnen uw klanten vanaf vandaag de App downloaden in de google play store.

https://play.google.com/store/search?q=reflexsystems&rdid=com.internetbestel

Deze App werkt onder het Androïde besturingssysteem. Voor IOS is de App, in Maart ter goedkeuring aangeboden aan Apple, zodra deze goedgekeurd is zal deze beschikbaar komen in de App Store. Apple geeft helaas geen termijnen waarop dit wordt afgehandeld. Als er meer bekend is dan brengen wij u op de hoogte.

Onderstaande enkele scherm voorbeelden van de App:

45673