Groothandel

De Food Groothandel kenmerkt zich door een grote variatie aan artikelen (Food, DKW, verpakkingsmaterialen, dranken, diepvries enz.). Hierdoor is een sluitend voorraadbeheer een vereiste in deze branche. Een ander aandachtspunt is het orderpick proces. De bestellingen bestaan vaak uit kleine aantallen en veel producten. Hierdoor gaat er veel tijd in dit proces zitten en is een orderpickfout zo gemaakt. Een efficiënt orderpick proces met ingebouwde controles is zeer wenselijk. Een sluitend orderpick proces door middel van scanning kan u een hoop kosten besparen op naleveringen en crediteringen.

Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen vraagt een gedegen kennis van uw leverancier op het gebied van bedrijfsprocessen. ReflexSystems levert al ruim 25 jaar software specifiek voor de foodindustrie en heeft in die tijd een klantenbestand van ruim 600 food bedrijven opgebouwd.
Met Reflex 3000 ERP software en Flex 3000 industriële terminals heeft ReflexSystems een totaal oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw bedrijf eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij onze software standaardiseren zijn de meeste processen reeds voor gedefinieerd. Dit heeft als voordeel dat wij de implementatiekosten laag kunnen houden en de doorloop tijd kort.

Binnen de 80 modules (waaruit u een vrije keus kunt maken) van Reflex 3000 zijn de specifieke wensen van de Groothandel vertaald. Denk daarbij aan voorraadbeheer, order intake (EDI, Deli-XL, Webshop, handmatig), besteladviezen, inkoop controle, papierloos orderpicken, enz.