Boermarke

Alexander Varvik, directie

Boermarke in Enschede is een dessertfabriek voor de institutionele markt, die de laatste jaren ook steeds meer desserts voor de retailsector produceert. De meest uiteenlopende desserts komen hier tot stand, van vla tot bavarois.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Boermarke ging in 2007 met ReflexSystems in zee. “We hebben een stevige groei doorgemaakt en daarbij hoorde ook een moderne automatisering. We zochten een professioneel pakket dat goed aansluit op onze wensen”, aldus Alexander Varvik, die samen met zijn broer de directie vormt. De producent van desserts kwam na een zoektocht uit bij  ReflexSystems; andere automatiseringspakketten waren niet functioneel genoeg of te duur. “Daarnaast heeft
ReflexSystems veel ervaring in de foodindustrie. Dat zie je terug in het pakket; het gaat echt de diepte in. Bovendien werken veel van onze klanten ook met ReflexSystems. Alles sluit perfect op elkaar aan!”

Foutloos orderpicken
ReflexSystems bevalt heel goed in de praktijk. Belangrijk is foutloos orderpicken, waarop nu veel winst wordt geboekt. “Bij Boermarke zijn we heel klantgericht. Bij verkeerde leveringen brengen we het juiste product altijd na, waar ook in Nederland. Dankzij het papierloze orderpicksysteem van ReflexSystems is er nu sprake van honderd procent foutloze leveringen. Dit heeft ook zijn weerslag op de werkvloer. De efficiency neemt toe en dat stimuleert iedereen om nog beter te werken”, aldus een tevreden Varvik.