Vis

De visindustrie heeft te maken met een sterk wisselend aanbod aan grondstoffen. Je weet van te voren nooit wat er exact geleverd gaat worden. Tel daarbij op dat klanten steeds meer wensen hebben ten aanzien van het productenpakket, verpakkingen en etiketeermogelijkheden, dan is het duidelijk dat de visindustrie niet zonder een goede automatisering kan. Al was het maar om THT inzicht en HACCP controles continu mogelijk te maken. Automatisering is bijvoorbeeld ook onmisbaar voor het bepalen van de rendementen om een juiste kostprijs te kunnen bepalen.

Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen vraagt een gedegen kennis van uw leverancier op het gebied van bedrijfsprocessen. ReflexSystems levert al ruim 25 jaar software specifiek voor de foodindustrie en heeft in die tijd een klantenbestand van ruim 600 food bedrijven opgebouwd.

Met Reflex 3000 ERP software en Flex 3000 industriële terminals heeft ReflexSystems een totaal oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw bedrijf eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij onze software standaardiseren zijn de meeste processen reeds voor gedefinieerd. Dit heeft als voordeel dat wij de implementatiekosten laag kunnen houden en de doorloop tijd kort.

Binnen de 80 modules (waaruit u een vrije keus kunt maken) van Reflex 3000 zijn de specifieke wensen van de visindustrie vertaald. Denk daarbij aan voorraadbeheer, calculatiematrixen, kostprijs calculaties, order intake (EDI, Deli-XL, Webshop, handmatig), productlijsten, tracering op vangstgebieden en boornummers, labelopmaken, enz.