Vlees

De vleesindustrie kenmerkt zich als een branche die moet voldoen aan strenge wetgeving zoals CCP, tracking en tracing, etikettering, etc. Andere belangrijke zaken zijn kostprijsberekeningen, voorraadbeheer en inspelen op klantspecifieke eisen op het gebied van verpakkingen, bewerkingen en labelling. De smalle marges en korte doorlooptijd tussen orderintake en uitlevering vraagt een software oplossing die hier bij aansluit.

Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen vraagt een gedegen kennis van uw leverancier op het gebied van bedrijfsprocessen. ReflexSystems levert al ruim 25 jaar software specifiek voor de foodindustrie en heeft in die tijd een klantenbestand van ruim 600 food bedrijven opgebouwd.

Met soft- en hardware heeft ReflexSystems een totaal oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw bedrijf eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij onze software standaardiseren zijn de meeste processen reeds voor gedefinieerd. Dit heeft als voordeel dat wij de implementatiekosten laag kunnen houden en de doorloop tijd kort.

Binnen de 80 modules (waaruit u een vrije keus kunt maken) van Reflex 3000 zijn de specifieke wensen van de vleesindustrie vertaald. Denk daarbij aan voorraad beheer, recepturen beheer, kostprijs calculaties, order intake (EDI, Deli-XL, Webshop, handmatig), productieplanning, tracering, ingrediëntdeclaraties, enz.