REFLEXSYSTEMS

Accurate en professionele service

Easy. For Sure!

Onze belofte ‘Easy. For sure’ aan food- en distributiebedrijven beperkt zich niet tot de soft- en hardware die wij ontwikkelen en leveren. Gebruiksvriendelijkheid en gemak komen bij ReflexSystems ook heel sterk tot uiting in de service die wij aan onze klanten verlenen. Snel, accuraat en professioneel. Het is zoals onze klanten het zelf zeggen: ‘de mensen van ReflexSystems en de manier waarop ze met de klanten omgaan spreekt erg aan’.

HELPDESK

Gebruikersvragen

Onze helpdesk is beschikbaar voor alle gebruikersvragen. 

Remote hulp

Soms moet je het zien om het te snappen. Door remote hulp kan (op een door u te bepalen moment) een helpdesk-medewerker met u meekijken om u te ondersteunen bij uw vraagstukken.

Standby service

Ideaal voor livegangen en of updates is de standby service. Onze medewerker staat op het met u samen afgestemde moment standby om u te helpen bij uw uitdagingen. Dit kan in de avond en/of in het weekend zijn.

MONTEURS

Weegschaalcontroles

Onze servicemonteurs verzorgen de keuringen van uw weegschalen waarbij jaarlijks een controle en eventueel onderhoud wordt uitgevoerd op uw weegschalen, zodat u te allen tijden door kunt werken en proactief eventuele reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Gecertificeerde ijkers

Met meer dan 35 jaar ervaring in het ijken van weegschalen worden onze servicemonteurs ieder jaar opnieuw gecertificeerd door het NMI voor het ijken van uw weegschalen, zodat u uw weegschaal kunt gebruiken voor handelsdoeleinden.

Breed inzetbaar

De servicemonteurs zijn breed inzetbaar en hebben verstand van weegschalen, scanners, registratieterminals, plaatsing van RVS tot het aansluiten van draadloze netwerkverbindingen, zodat u altijd een specialist in huis hebt.

CONSULTANCY

Advies op maat

Elkaar goed begrijpen is fundamenteel in uw optimalisatieslag. Door tijd te reserveren en ruimte te nemen voor inhoudelijke gesprekken, kan onze consultant u advies op maat geven.

Best practices

De ervaringen van onze consultants zijn de ideale bron om te begrijpen hoe soortgelijke bedrijven hun processen hebben ingericht met ReflexBlue. Deze “Best practices” kunnen u op weg helpen de juiste keuzes te maken.

Optimalisatie

Uw bedrijf groeit en veranderd met de dag. Deze dynamiek vraagt continu om verbeteringen. Door optimalisatieslagen met onze consultant als klankbord ondersteunt u uw dynamiek door de automatisering.

Implementatie

Wij laten u niet alleen, maar kiezen ervoor om u te helpen. Onze consultants zijn uw begeleiders bij de implementatie van een nieuw geautomatiseerd proces.