REFLEXSYSTEMS

Het softwarepakket voor de foodindustrie

Ontdek alle Reflex 3000 modules

Het softwarepakket van ReflexSystems bestaat uit vele modules, die in talloze combinaties toepasbaar zijn in vrijwel ieder bedrijf en bij alle processen in de foodindustrie. U bepaalt zelf welke modules u nodig heeft. Wij noemen dat standaard op maat.

o

INKOOP

Sla uw gegevens op van uw inkoopartikelen met uw inkoopcondities, beheer uw leveranciers met bestel- en leverdagen. Plaats inkooporders om later uw inkoopfacturen te controleren. Uiteindelijk kunt u uw inkopen gedetailleerd analyseren.

VERKOOP

Beheer uw debiteuren met een uitgebreid prijsbeleid. Maak verkooporders aan of laat deze via een externe bron binnen komen. Beheer uw verkoopcondities en optimaliseer uw routes. Met een druk op de knop pakbonnen en facturen maken, zodat uw uiteindelijk uw verkopen gedetailleerd kunt analyseren.

PRODUCTIE

Ondersteund zowel uw calculatieproces of het beheren van recepturen van samengestelde artikelen. Krijg kostprijsberekeningen inzichtelijk en beheer versies van uw recepturen. Maak productiestappen aan, zodat voor u in de planning inzichtelijk wordt in welke fase uw product zich bevind.

b

VOORRAAD

Beheer uw voorraad op meerdere voorraadlocaties. Krijg uw voorraad inzichtelijk in de tijd per artikel of per locatie. Krijg inzichtelijk wat de financiële waardering is van uw voorraad. Ook kunt u uw voorraad zien per palletplaats en tellen middels scanners.
U

ANALYSES

Uitgebreide mogelijkheden tot het analyseren van o.a. uw productie, productieplanningen, verkopen en inkopen. Deze inzichten zijn ideaal voor de sturing van uw bedrijf. Maak eenvoudig analyses aan om deze vervolgens te delen binnen uw bedrijf.

KWALITEIT

Van het opstellen van CCP vragen tot het beantwoorden en analyseren van deze vragen. Hierdoor kunt u o.a. de kwaliteit van uw leveranciers analyseren en waarborgen, alsmede de kwaliteit van uw productieproces en verkopen. Een klachten-registratiesysteem welke ervoor zorgt dat u op de optimale manier omgaat met de klachten van uw relaties.

KOPPELINGEN

Een brede variëteit aan koppelingen met externe pakketten, zoals o.a. met boekhoudpakketten, warehouse managementsystemen en machines.

Tracking & Tracing

Uw tracering op orde middels het scannen van barcodes. Gekoppeld aan interne en externe partijnummers. Registreer de partijgegevens en koppel documenten aan een partij. Maak inzichtelijk waar u partij vandaan is gekomen, wanneer en voor wat u deze partij heeft gebruikt, wat u nog op voorraad heeft staan en waar de partij heen is gegaan. Dit zodat uw tracering volledig op orde is.