Vandersterre Groep Packaging

Frank de Graaff, directeur van Vandersterre Groep Bedrijven BV

Vandersterre Groep Packaging is de verpakkingsspecialist van Vandersterre Groep Bedrijven BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verpakken van de kaasmerken Prima Donna en Landana, voor zowel de binnen- als de buitenlandse markten. Daarbij richt het bedrijf zich vooral op de retail, de business-to-businesssector en de buitenhuishoudelijke markt, zoals catering en horeca. De Graaff Kaas stapte in 2004 over op ReflexSystems.

Volledig op maat gemaakt
Frank de Graaff, directeur van Vandersterre Groep Bedrijven BV, kijkt met een goed gevoel terug op die keuze. “Het toenmalige administratiesysteem sloot onvoldoende aan op de nieuwe focus in de specifieke voorverpakproductie. We zochten een verspakket dat slim omgaat met de logistieke stromen en de productie. Al tijdens de oriëntatiefase was er vrij snel een goede klik met ReflexSystems. De uitgebreide mogelijkheden van het pakket, de mensen van ReflexSystems en de manier waarop ze met het pakket omgaan, spraken ons erg aan. En ook heel belangrijk: de mogelijkheid om het pakket volledig op maat te laten maken voor ons bedrijf.”

Voor iedereen
Terugkijkend op een aantal jaren ervaring met ReflexSystems, kan De Graaff vol overtuiging zeggen dat het pakket volledig aan de verwachtingen voldoet. “Het systeem werkt goed en we kunnen er zelfs nog veel meer uit halen dan we van tevoren dachten. Wat we ook waarderen, is dat ReflexSystems het pakket goed up-to-date houdt, zonder dat we daarom hoeven te vragen.” Verder valt vooral de gebruiksvriendelijkheid op. “De programma’s zijn eenvoudig te bedienen en de schermopbouw is heel helder en logisch. Iedereen kan ermee werken!”