Bakkerij en Zoetwaren

De bakkerij- en zoetwarenindustrie kenmerkt zich door een grote variëteit van smaken en samenstellingen. Bovendien is er een enorme variatie aan verpakkingen. Deze vele mogelijkheden in smaak, samenstelling en verpakkingen stelt specifieke eisen aan uw recepturenbeheer, ingrediënt declaraties en allergenenbeheer. Een kleine verandering in een receptuur vergt zonder geautomatiseerd systeem al snel veel tijd (en dus geld) om alle declaraties opnieuw te berekenen. Alleen al het automatisch uitrekenen (en afdrukken) van uw ingrediëntdeclaraties en allergenen kan u veel tijd en geld besparen.

Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen vraagt een gedegen kennis van uw leverancier op het gebied van bedrijfsprocessen. ReflexSystems levert al ruim 25 jaar software specifiek voor de foodindustrie en heeft in die tijd een klantenbestand van ruim 600 food bedrijven opgebouwd.
Met Reflex 3000 ERP software en de Flex 3000 industriële terminals heeft ReflexSystems een totaal oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw bedrijf met onze standaard oplossingen eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Doordat wij onze software standaardiseren zijn de meeste processen reeds voor gedefinieerd. Dit heeft als voordeel dat wij de implementatiekosten laag kunnen houden en de doorlooptijd kort.

Binnen de 80 modules (waaruit u een vrije keus kunt maken) van Reflex 3000 zijn de specifieke wensen van de bakkerij- en zoetwarenindustrie vertaald. Denk daarbij aan recepturenbeheer, order intake (EDI, Deli-XL, Webshop, handmatig), kostprijsberekeningen, productielijsten, tracering, enz.