REFLEX BLUE

Dé cloudoplossing voor niet producerende bedrijven in de foodindustrie

Ontdek Reflex Blue

Dé ERP-software voor niet producerende bedrijven in de foodindustrie, maar dan in de cloud. Reflex Blue bestaat uit verschillende modules, maar U bepaalt zelf welke modules u nodig heeft. Wij noemen dat standaard op maat.

o

CRM

Een compleet beeld van uw klanten en relaties. Met Reflex Blue heeft u altijd, overal en realtime inzicht in uw klanten. Met behulp van analyses en rapportages vanuit het systeem bent u in staat om uw bedrijf efficiënter aan te sturen. Reflex Blue is ontwikkelt op basis van onze bewezen ervaring in de foodindustrie.

VERKOOP

Beheer uw debiteuren met uitgebreide opties voor prijsbeleid. Maak verkooporders aan of laat deze via een externe bron binnen komen. Beheer uw verkoopvoorwaarden en optimaliseer uw processen. Met een druk op de knop pakbonnen en facturen maken. Het kan allemaal, zodat u uw verkopen gedetailleerd kunt analyseren.

PRODUCTIE

Ondersteund zowel uw calculatieproces of het beheren van recepturen van samengestelde artikelen. Krijg kostprijsberekeningen inzichtelijk en beheer versies van uw recepturen. Maak productiestappen aan, zodat voor u in de planning inzichtelijk wordt in welke fase uw product zich bevind.
b

VOORRAAD

Beheer uw voorraad op één of meerdere locaties. U heeft uw voorraad inzichtelijk in de tijd per artikel of per locatie. Ook laten wij u direct zien wat de financiële waardering is van uw voorraad. Uw voorraad zien per palletplaats en tellen middels scanners, geen probleem het kan met Reflex Blue.

U

ANALYSES

Reflex Blue kent standaard uitgebreide mogelijkheden tot het analyseren van o.a. uw voorraad, verkopen en inkopen. Deze inzichten zijn ideaal voor de sturing van uw bedrijf. Maak eenvoudig extra analyses aan om deze vervolgens te delen binnen uw bedrijf.

KWALITEIT

Van het opstellen van CCP vragen tot het beantwoorden en analyseren van deze vragen. Hierdoor kunt u o.a. de kwaliteit van uw leveranciers analyseren en waarborgen, alsmede de kwaliteit van uw productieproces en verkopen. Een klachten-registratiesysteem welke ervoor zorgt dat u op de optimale manier omgaat met de klachten van uw relaties.

KOPPELINGEN

Reflex Blue beschikt standaard over koppelingen met de meest gangbare boekhoudpakketten. Hierdoor heeft u altijd het financiële overzicht van uw bedrijf. Dat maakt het aansturen net weer even makkelijker.

Tracking & Tracing

Uw tracering op orde middels het scannen van barcodes. Gekoppeld aan interne en externe partijnummers. Registreer de partijgegevens en koppel documenten aan een partij. Maak inzichtelijk waar u partij vandaan is gekomen, wanneer en voor wat u deze partij heeft gebruikt, wat u nog op voorraad heeft staan en waar de partij heen is gegaan. Dit zodat uw tracering volledig op orde is.

De voordelen van Reflex Blue

 

  • Alles-in-één pakket in de cloud
  • Kosten op basis van gebruik
  • Geen grote investering vooraf
  • Geen eigen IT-infrastructuur nodig
  • Eenvoudig aan te passen
  • Gebouwd obv bewezen ervaring in de foodindustrie

Meer weten over Reflex Blue?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Reflex Blue voor uw bedrijf.
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.